fredag 25 november 2011

Nespresso

Så har jag fått ett jobberbjudande! På Nespresso som "kaffespecialist" på deras danska kundtjänstavdelning! Känns kul och spännande och jag är full av förväntning. Jag klarade mig alltså igenom en hel intervju - på danska! Mäkta stolt är jag!

Annars har jag idag varit på arbetsförmedlingen, verifierat betyg, fått lite feedback omkring min ansökan till just arbetsförmedlingen, samt är snart på resande fot mot Uppsala! Det är nämligen så att jag ska på en intervju i Uppsala, för ett jobb i Arlanda stad. Jag kan ju inte stänga några dörrar förrän jag undersökt alternativa vägar, även om jag är jättenöjd med Nespresso. Jag kanske har blivit en "söka-jobb-narkoman". Kan man bli det, kan man ju fråga sig? Jag får fråga min handledare på arbetsförmedlingen om hon har sett den åkomman förr på folk. (Fast det är klart, om jag frågar kanske jag äventyrar min ansökning till arbetsförmedlingen, tål att tänkas på...)

Ikväll ska jag jobba på Ulriksdals Värdshus. Det ska bli jättekul och jag hoppas att jag kan göra bättre ifrån mig idag! Jag är verkligen redo att jobba järnet fram till jul nu, askul ska det bli!

Tänk vad livet är spännande och oberäkneligt! För en vecka sedan låg jag med pajad rygg på behandlingsbänken hos min naprapat och grät bittert för mig själv- "fan vad skönt att jag ligger här, nu har jag äntligen nått botten på avgrunden. Det kan verkligen inte bli sämre så nu kan jag ju inte göra annat än att börja klättra uppåt igen"! Och nu sitter jag här med jord under naglarna och börjar se ljuset någonstans där uppe. Härligt! (en fin metafor eller hur!?)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar